Der blev i dag afholdt “Banernes Dag” i Ballerup, Odense og på Aarhus Cyklebane. Et koncept udviklet af Danmarks Cykle Unions Baneudvalg, for at trække endnu flere af den store mænge af B&U ryttere ind på landets cyklebaner.

På Aarhus Cyklebane var man velsignet men høj sol og den danske sommer fra sin bedste side. Her var cykelryttere fra U11, U13 samt U15 fra det meste af Jylland mødt frem for at køre på Aarhus Cyklebane for første gang. Efter en kort introduktion af formand Johannes Ollerup Sall og indstilling af cyklerne, blev de unge mennesker afprøvet i banesportens utallige discipliner.

Til at dirigere de unge mennesker rundt på ovalen, var den normale banetræne og mange dobbelte danske mester Michael Berling mødt frem. Udover kyndig vejledning, samt gode råd blev alle de fremmødt personligt instrueret at spurte, side på hjul, lave parløbs skift samt at køre højt op i banen.

Vi er glade for et stort fremmøde på cyklebanen i dag. Selv på trods af et styrt sidst på dagen, går alle hjem med en super og hyggelig oplevelse i bagagen. Vi vil gerne sige tak til alle de fremmødte ryttere og forældre, og håber at se jer til træningen og på løbsdage i fremtiden“. Udtalte baneformand Johannes Ollerup Sall.