Hall of Fame

Aarhus Cyklebane har lagt cement til mange store begivenheder, hvor verdensstjerne fra hele verden har dystet mod hinanden. Men antallet af omgange kørt af verdensstjerne kan naturligvis ikke hamle op med de mange mange omgange lokale helte har trænet på banen for at dygtiggøre sig, og forberede sig til konkurrencer på hjemme- såvel som udebane.

Alle disse træningsomgange har da også ofte kastet stor succes af sig. Her på siden vil vi løbende optage medlemmer i Aarhus Cyklebanens Hall of Fame og hylde de lokale helte som har hentet store sejre rundt omkring i verden, og på den måde været med til at markere Aarhus på det store verdenskort. Listen over betydningsfulde atleter er lang og vil naturligvis kun blive længere, i takt med at ungdommens talenter rejser ud i verden og henter ædelt metal hjem til Aarhus.

Foruden de mange flotte resultater, hentet af rytterne på de skrå brædder, vil vi også benytte denne side til at hylde personer som har gjort en stor indsats for Aarhus Cyklebane. Det kan være som trænere, ledere eller personer som på anden vis har bidraget positivt til udviklingen af Aarhus cyklebane.

Medlemmer af Aarhus Cyklebanes Hall of Fame:

Peter Madsen Bæk

Erik Linde

Børge Gissel

Kay Werner

Peter Tranberg

Gunnar Asmussen

Niels Fredborg

Gert Frank