Aarhus Cyklebane inviterer i samarbejde med Cykle Klubben Aarhus til individuel tidskørsel hver søndag i maj måned. 

Konceptet er simpelt: du tilmelder dig online til et bestemt tidsrum, møder op på din cykel og kører herefter en fem kilometers enkeltstart rundt på Aarhus Cyklebane. Vores tidtagere noterer tiden ned, så du om aftenen kan se dagens resultatlister via vores hjemmesider. 

Der vil være en mindre præmie til hurtigste tid i hver klasse og vi præmierer både hurtigste m/k i ungdom, herre/dame og veteran-klasserne ligesom alle deltagere er med i lodtrækningen om en lodtrækningspræmie.  

Det koster en flad 20’er at deltage, og vi starter allerede på søndag, hvor du kan deltage i tidsrummet fra 10-13. Du tilmelder dig via Aarhus Cyklebanes web-shop, hvor du kan vælge et tidsrum/time-slot i 15 minutters intervaller. 

Det er gratis at deltage for medlemmer af både Aarhus Cyklebane og C.K. Aarhus, som har modtaget rabatkoder via email.

Du kan tilmelde dig her:


Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med stævnet og eneste krav er, at du møder til tiden og har forladt anlægget inden for det valgte tidsrum. På den måde kan vi sikre, at vi ikke er for mange på anlægget af gangen og samtidigt har mulighed for at holde behørig afstand til hinanden. Eventuel op- og nedvarmning kan derfor ikke foretages på anlægget, ligesom der ikke vil være adgang til eksempelvis klub-lokaler, ryttergård eller toiletfaciliteter.

Der er god plads på inderkredsen, hvorfor alle som minimum skal holde to meters afstand til hinanden – vi lukker kun to deltagere ind per time-slot, så vi kan sikre afstanden mellem både officials og udøvere. 

Deltagergebyret refunderes ikke ved aflysning grundet regn og eventuelt overskud går til fremtidigt foreningsarbejde. Stævnet afholdes inden for de gældende retningslinjer, som både Danmarks Idræts Forbund, Danmarks Cykle Union og Aarhus Kommune har udsendt.

Med venlig hilsen

Aarhus Cyklebane og Cykle Klubben Aarhus