Dansk Succes i Hamburg

Stevens Bahn-Pokal Hamburg

Aarhus havde sendt en stor delegation af ryttere til sæson åbneren i Stevens Bahn-Pokal i Hamburg, og med stor succes, da det blev til sejre i hele klasser.

Som ventet var den danske mestre i U13 piger, Astrid Marie Bjørn Sørensen, sine konkurrenter i U13-klassen overlegne og sejrede sikkert. I U17-klassen, havde Aarhus hele 3 ryttere til start, og efter glimrende samarbejde, lykkedes det Mikkel Skovgaard at gøre sig frem til den samlede sejr, i en løbsserie hvor også Svend Helleshøj Buch imponerede.

I den afsluttende elite-klasse, viste Jakob Frandsen sin store styrke i fællesstarterne. Efter lidt begynder vanskeligheder i de individuelle tidskørsler, moste Jakob efterfølgende den tyske modstand og kunne tage den samlede sejr.

Bane formand Johannes Ollerup beretter fra Hamburg: “Det gik egentligt lidt som ventet her til aften. Vi er lidt på ukendt grund og vidste ikke meget om vores tyske modstandere, men rytterne går ud og kører flot cykelløb, hvilket resultaterne også afspejler. De unge mennesker går på banen og kører noget flot cykelløb, samtidigt med at de får noget erfaring de kan bruge videre. Jakob Frandsen ved vi er i god form, så da han først fik gang i motoren knuste han alt modstand“.

Flere danske ryttere var i aktion i går, men vi afventer endelige resultatlister.

Astrid Marie Bjørn Sørensen
Astrid Marie Bjørn Sørensen

 

Jakob Frandsen
Aftenens sejrherre, Jakob Frandsen.