De Unges Cykelløb 2015

I forbindelse med Cykel & Co’ “Op På Cyklen” lørdag d. 9. maj, afviklede Aarhus Cyklebane “De Unges Cykelløb” for børn og unge op til 15 år.

Efter en flot og solrig fredag, lignede det en flot dag for cykelløb på Aarhus Cyklebane. Men desværre trak skyerne indover Aarhus og cyklebanen, i løbet af lørdagen. Frem til løbsstarten for “De Unges Cykelløb” stod regnen ned, og både arrangører og børn måtte væbne sig med tålmodighed. Da regnen endeligt stoppe, var de unge klar til at køre stærkt. Da klokken slog 13.00 blev de første børn sendt af sted på banen, i klassen for børn under 11 år. Her var Magnus Obitsø hurtigst over de 1.000 meter foran Karl Lindegaard og Malthe Obitsø. Desværre tog regnen til, og på ny måtte man skubbe de ældre klasser. Heldigvis for alle, blev det ud på aftenen, først tørvejr og tilmed sol. Efter timers venten, blev de resterende klasser gennemført, med Oscar Olsen som den hurtigste i U13 foran Casper V. Nielsen og Lauge Woer som den hurtigste i U15 foran Ruben Zilas Larsen.

Vi er uheldige med vejret i dag.” udtaler Johnny Franck formand i C.K. Aarhus. “Selvom vi ikke har indflydelse på vejret, er det brand ærgerligt at se børn som gerne vil op at køre på cyklebanen, men ikke kan fordi det regner. Vejret har helt sikkert afholdt flere fra at komme ud på cyklebanen i dag, og vi kan se at flere gik forgæves i middags mens det regnede.

Resultater:

Drenge under 11 år:

  1. Magnus Obitsø
  2. Karl Lindegaard
  3. Malthe Obitsø

Drenge under 13 år:

  1. Oscar M. Olsen
  2. Casper V. Nielsen

Drenge under 15 år:

  1. Lauge Woer
  2. Ruben Zilas Larsen

Årets Fighter, pokal skænket af filmskaber Erik Clausen:

  1. Casper V. Nielsen

Årets Talent, pokal skænket af forretningsmand Johannes Abildtrop:

  1. Lauge Woer