I forbindelse med det netop afholdte Gert Franks Mindeløb 2019 blev aftenens hovedperson optaget i Aarhus Cyklebanes Hall of Fame.

Til at modtage hæderen på Gert Franks vegne, var Gerts søn Martin Frank til stede. Martin Frank, som selv har en fornem karriere som banerytter bag sig, har ofte besøgt Aarhus Cyklebane og været en flittig gæst trods han er bosat i København.

Vi kunne naturligvis alle have ønsket os at Gert selv havde være iblandt os for at modtage denne hæder, og set i bakspejlet ærgrer jeg mig da over at vi ikke optog Gert sidste år (Red. Gert Franks Æresløb 2018) men det er jo altid let at være bagklog – udtaler en tydeligt rørt formand, Johannes Ollerup og fortsætter, “jeg talte faktisk om vores Hall of Fame sidste sæson, og nævnte for ham at han naturligvis var selvskrevet til at få en plads en dag, men at vi jo havde mange år foran os til at få styr på det. Men sådan gik det desværre ikke. Gert Frank gik bort i Januar i år, blot få måneder efter han selv var til stede og overrakte præmier ved Gert Franks Æresløb 2018.

For både at hylde og mindes Gert Franks store bedrifter var Henrik Elmgreen og Niels Fredborg inviterede til at berette om deres minder om Gert Frank. Det blev til et hyggeligt interview, som sluttede med et minuts stilhed til ære for Gert Frank.

Martin Frank hang selv portrættet af Gert Frank op på Aarhus Cyklebanes Hall of Fame.

Foto: Steffen T. Fotografi