Henrik Rico Elmgreen udgiver ny bog

 ET LIV MED TO HJUL

I forbindelse med DBC’s store internationale stævne i Ballerup Super Arena torsdag aften var der præsentation af bogen “Et liv med to hjul“, en bog begået af Mr. Cykelsport i Danmark, Henrik Rico Elmgreen.

Bogen på 352 sider og med forord af Brian Holm, indeholder 64 anekdoter om cykelsportens store personligheder, store øjeblikke og gode fortællinger. “Et liv med to hjul“, og den skildrer mere end 50 år af dansk og international cyklings historie.

Alle historier er skrevet ud fra Rico’ egne erindringer gennem sit virke i dansk og internationalt cykelsport. Rico er vel det vi i Danmark bedst kan sammenligne med ASO i dag. Foruden at være sportsleder på Ordrupbanen og vinterbanen i Forum, har Rico arrangeret Danmark Rundt, Verdensmesterskaber, Europamesterskaber, diverse World Cups, 6-dagesløb i Forum, Herning og Moskva, forfattet et hav af bøger om cykelsport, var redaktør på Cycle Sport, Cykle Jul og meget meget mere.

Der er også blevet plads til Aarhus Cyklebane i Rico’ nye bog. Men hvem, hvad og hvornår må i købe bogen for at finde ud af.

“Aarhusbanen er den sidste af de tre åbne cykelbaner fra min tid, som stadig eksisterer. Den ligger der endnu, som et minde om en svunden tid, men i kraft af unge menneskers entusiasme også som en levende idrætsplads, hvor banesportens tilhængere kan udfolde sig i sommerhalvåret” – Rico