Igen i år åbner Aarhus Cyklebane sæsonen med afholdelse af de Jysk/Fynske Mesterskaber. Der dystes om medaljer i Omnium disciplinen hos alle fire klasser, og sluttes traditionen tro af med parløb.

Hele programmet kan hentes her: PROGRAM
Små programmer udleveres i kiosken.

Omstændighederne omkring Corona gør desværre at vi maksimum kan lukke 100 personer ind. Derfor er der også kun adgang for personer med sæsonkort, hvilket vil sige at der ikke kan købes billetter via Ticketmaster, eller i døren. Vi må desværre lukke dørene hvis vi kommer op på 100 personer.
Derudover er det vigtigt at pointere at inderkredsen og yderkredsen fungerer som to separate lokationer. Derfor er det meget vigtigt at man ikke bevæger sig frem og tilbage mellem disse to steder, men bliver der hvor man er.

AGF spiller deres sidste kamp i sæson 2021, en play-off kamp mod Aab om adgang til europæisk avancement. Kampen er udsolgt, og det medfører at det kan være svært at finde en plads på Aarhus Idrætsparks parkeringsplads bag ved cyklebanen. Vi opfordrer til at man tager cyklen eller benytter sig af offentligt transport hvis muligt. Derudover opfordrer vi ryttere til at komme i god tid, hvis man har behov for en parkeringsplads tæt på cyklebanen, så man ikke skal slæbe sit grej så langt.

Vi glæder os til at skyde sæsonen i gang!