Lasse Norman napper endnu en guldmedalje

Ved onsdagens Gunnar Asmussens Æresløb var Lasse Norman Hansen den stærkeste i kampen om mesterskabstitlen i pointløb.

Solen skinnede fra en skyfri himmel og Gunnar Asmussen var i topform da det Aarhusianske publikum var mødt op for at hylde den levende legende. På banen skulle der køres DM i pointløb, og forhåndsfavoritten Lasse Norman Hansen viste hvorfor favoritværdigheden var helt fortjent. Efter de 120 omgange med 20 indlagte spurter kunne Lasse Norman trække dannebrogstrikoten over hovedet foran de to lokale helte Nicklas Pedersen og Ruben Zilas Larsen.

Podiet ved DM i pointløb 2022 (Foto: Claus Bo Larsen)

I B/U klassen blev der kørt en rigtig seks-dages aften efter alle kunstens regler. Ikke mindst i det afsluttende parløb viste de unge ryttere at de har godt styr på teknikken i en af sportens mest krævende discipliner.

B/U rytterne på Robotløbets døde omgang

Aftenens Sprint Grand Prix bød på spændende dueller, men fik en uheldig udgang da Johan Langballe styrtede i finalen. Ved første øjekast så det meget alvorligt ud, og der blev hurtigt tilkaldt både ambulance og hjertestarter. Heldigvis kom Johan til sig selv uden brug af sidstnævnte, og efter en tur på skadestuen er diagnosen et brækket kraveben og betoneksem. Vi ønsker god bedring og glæder os til at se Johan på banen igen.

Komplette resultater fra aftenen kan findes herunder: