Pedersen / Frandsen vandt parløbet

By-Kamp

By-Kamps aftenen blev afsluttet med et hæsblæsende parløb over 50 omgange. Her var det lokale top par, Nicklas O. Pedersen og Jakob Frandsen bedst, men blev fulgt til dørs af de unge løver Johan Tiedemann Langballe og Jeppe Aaskov Pallesen.

Det var nogle skuffede Aarhus ryttere, som var kommet ned af banen efter det afsluttende pointløb i By-Kampen. Aarhus stod med pokalen i hånden, men måtte se Odense løbe med det hele i sidste spurt. Det var tydeligt, at nederlaget skulle revancheres i det afsluttende parløb. Par nr. 1 Pedersen / Frandsen med dannebro på maven, viste styrke, overblik og hurtighed i spurterne.

Det var ellers par nr. 5 med Danny Bak Pedersen, som åbnede ballet efter få omgange. Par nr. 5 forsøgte sig med et tidligt solo fremstød, og herfra blev der ikke skruet ned for farten. Efter flere forsøg og kraftige forceringer, var feltet samlet ved første spurt, som par nr. 1 tog sig af foran de to fynboer Kasper Linde / Nicolai Just i par nr. 8. Gentagende splittede feltet op, men ingen kom afgørende væk. Dermed kunne de to unge talenter Johan Tidemann Langballe / Jeppe Aaskov Pallesen i par nr. 9 vinde 2. spurt foran 1’erne.

Par nr. 6 med Thomas Guldhammer / Mads Meyer, kom med det første farlige fremstød og kørte spurt sejren hjem i 3. spurt. Da 6’erne blev hentet kørte 1’erne og 9’erne kontrakt i det, som skulle blive det afgørende angreb. En stærkt kørende Kasper Linde i par nr. 8 forsøgte at lukke hullet frem til de to førende par, men en mulig opgave ene mand. Par nr. 1 vandt 4. spurt foran par nr. 9 og netop par nr. 8, dermed havde par nr. 1 reelt vundet løbet. 9’erne vandt den sidste spurt foran 1’erne og med 8’erne på 3. pladsen. Dermed kunne par nr. 1 revanchere nederlaget i By-Kampen med en sejr i parløbet, foran det unge par nr. 9, og med fynboerne i par nr. 8 på 3. pladsen.

Resultat

  1. Par nr. 1: Nicklas O. Pedersen / Jakob Frandsen, 18 point
  2. Par nr. 9: Johan Tiedemann Langballe / Jeppe Aaskov Pallesen, 13 point
  3. Par nr. 8: Kasper Linde / Nicolai Just, 10 point
  4. Par nr. 6: Thomas Guldhammer / Mads Meyer, 7 point
  5. Par nr. 11: Michael Berling / Rasmus Søgaard, 4 point
  6. Par nr. 3: Martin Frank / Anders Fynbo, + 1 omg., 2 point
  7. Par nr. 10: Johannes Ollerup Sall / Morten Høgh Abel Jensen, + 1 omg., 1 point
  8. Par nr. 5: Danny Bak Pedersen / Jakob Albertsen, + 1 omg., 0 point
  9. Par nr. 2: Svend Helleshøj Buch / Mikkel Skovgaard, + 3 omg., 0 point

DNS: Par nr. 7: Lasse Norman Hansen / Matias Greve

DNS: Par nr. 4: Anders Lillendal / Mark Frederiksen

 

Foto: Lone.
Foto: Lone.

 

Johan Tiedemann Langballe har netop sendt Jeppe Aaskov Pallesen af sted i par nr. 9, foto: Lone.
Johan Tiedemann Langballe har netop sendt Jeppe Aaskov Pallesen af sted i par nr. 9, foto: Lone.

 

Foto: Lone.
Foto: Lone.