Niels Fredborgs Æresløb

Torsdag aften åbner Aarhus Cyklebane porten til den 8. udgave af Niels Fredborgs Æresløb, og alt i mens vi venter på de endelige startlister er programmet på plads.

Aarhus By’s Grand Prix

De hurtige sprintere skal i år dyster om hæder og ærer i et af verdens ældste Grand Prix’er. Løbets historier går helt tilbage til 1922, og med aftenens æresgæst Niels Fredborg som sejrherre i 1965 foran ‘Store’ Peder Pedersen og Mr. Sprint Daniel Morelon. I år er rytterne seeded direkte til halvfinalerne, hvor de to hurtigste går direkte i finalen, mens den 3. finalist skal findes via opsamlings heatet. Øverst på startlisten står Danmarksmesteren og sidste års vinder af Niels Fredborgs Æresløb, William Rimkratt-Milkowski fra D.B.C.

Niels Fredborgs Æresløb

Den 8. udgave af Niels Fredborgs Æresløb bliver en tæt og spændende affære. Aarhus Cyklebane har efterhånden fået en lang række stærke cykelryttere, som kan udfordre de stærke ryttere fra den anden side af bælterne. Årets bedste i Aarhus, Jeppe Aaskov Pallesen, Lasse Eland og Jakob Frandsen kan se frem til modstand fra Odense, København og sågar Norge i årets Æresløb.

Foruden Elitens omnium, køres der er løb for øvrige senior, damer, veteraner, børn og unge løbe-cykel løb inden stævnet afsluttes med et spændende parløb over 50 omgange. Stævnet starter kl. 18.00 og har forventet afslutning 20.45.

Program: Niels Fredborgs Æresløb 2017

Optakt om de enkelte klasser, samt endelige startlister følger i dagene op til stævnet.