Corona-forholdsregler i forbindelse med Gert Franks Mindeløb/DM Omnium på Aarhus Cyklebane fredag d. 14. august 2020

Da fredagens stævne er et UCI løb (grundet sin status som officielt nationalt mesterskab), er vi nødsaget til at følge UCIs retningslinjer for at skabe sikre rammer for både ryttere, hjælpere, officials og tilskuere.

Dette betyder, at følgende gælder for personer, der opholder sig på inderkredsen på Aarhus Cyklebane, da de er en del af det sportslige område: Alle skal kunne fremvise en negativ covid-19 test, der højest må være fire dage gammel.

Dette gælder både ryttere, hjælpere og officials, der har en funktion på inderkredsen (dog ikke ryttere som kører i B/U klassen). Det samme krav vil også være gældende ved de kommende Danmarksmesterskaber på landevej.

Alle der opholder sig på tilskuerpladserne opfordres til at være siddende, holde afstand, bære ansigtsmaske hvis muligt og generelt følge myndighedernes anbefalinger.

Det er ikke muligt at bevæge sig fra tilskuerpladserne og ned til det sportslige område på noget tidspunkt i løbet af stævnet. Forlader man det sportslige område for at bevæge sig op på tilskuerpladserne, så er det ikke muligt at komme tilbage til det sportslige område (officials med nødvendige funktioner undtaget).