Sørensen / Eberhardt Par nr. 4

Par nr. 4

Styrke og rutine udgør par nr. 4, når de to A-ryttere Jimmi Sørensen og Nichlas Eberhardt kører sammen i den hvide og lyseblå tricot.

Nichlas er den rutinerede bane- og parløbsrytter fra København. Med et utal af sejre fra Ballerup på CV’et, er Nichlas kendt som et stærkt navn på den Københavnske vinterbane. Nichlas var tidligere på året til start ved Niels Fredborgs Æresløb, hvor han sammen med Mads Rydicher sluttede på anden pladsen i det afsluttende parløb.

Jimmi er primært landevejs rytter, og kører til dagligt for det danske continental hold team Colo Quick. Jimmi vandt det Danske Mesterskab på enkeltstarten både som Junior og U23, og var yderst tæt på en medalje til VM i Mexico 2008. De seneste par år har Jimmi kørt mere og mere på cyklebanen, og en samlet 2. plads i Niels Fredborgs æresløb 2013 samt en 4. plads på præmielisten selv samme år vidner om kvaliteter.

Selvom par nr. 4, Sørensen / Eberhardt ikke ligner et oplagt favorit par, så bliver det meget spændende at følge dem. Den stærke Jimmi og den rutinerede Eberhardt er rigtigt godt mix, som kan bære dem langt i kampen om sejren.