Grand Prix Aarhus 2019 UCI-CL2 – Information

Aarhus By’s Grand Prix 2019

Grundlovsdag byder på cykelløb i verdensklasse, når Aarhus Cyklebane åbner portene for den 73. udgave af Aarhus By’s Grand Prix.

Det første Grand Prix blev kørt i Aarhus helt tilbage i 1922, som en jysk pedant til de store Grand Prix’er i København og Paris. Løbet blev i sin tid vundet af københavneren Oscar Guldager og siden har sejrslisten talt en række af sportens største stjerner. Årets udgave af Grand Prix’et er for første gang på den internationale cykle unions kalender som et registreret UCI-løb, hvilket betyder at der kan scores verdensrangliste point, der tæller med i VM kvalifikationen og i sidste ende også de Olympiske Lege. Selvom der tidligere har været afholdt store løb på Aarhus Cyklebane, bliver dette års udgave af Grand Prix’et det højst rangerede løb nogensinde uden sammenligning, og det bærer felterne også præg af. I den kommende uges tid vil vi præsentere en lang række danske og internationale top navne der vil være at finde til start på Aarhus Cyklebane d. 5. juni.

Inden vi når så langt er selve programmet klar til print og kan hentes her. Endelige startlister vil første være tilgængelige få dage før stævnet:

Program: Aarhus By’s Grand Prix 2019 Program

Vi ses på Aarhus Cyklebane!