Aftenens hovedret på Aarhus Cyklebane var uden tvivl de to pointløbs mesterskaber over hhv. 24 og 40 km for damerne og herrerne, og der blev virkelig gået til stålet.

Damernes løb over 72 omgange blev en taktisk omgang, hvor der blev gået til den i spurterne. Amalie Didriksen var hurtigst og tog hurtig spidsen med maksimum point efter de første 2 spurter, mens Julie Leth og Karoline Hemmsen stod lige på 5 point. Kort efter skruede Didriksen og Leth op for gassen, og da de to sammen med Amalie Winther Olsen tog en omgang på de øvrige, var medaljerne mere eller mindre fordelt. Amalie Didriksen tog sig af 11 ud af 12 spurter, og hentede imponerende 63 ud af 65 mulige point, og kunne atter kalde sig for dansk mester i pointløb. Julie Leth og Amalie Winther Olsen var begge lige så sikre på hhv. 2. og 3. pladsen. Mens der ikke var spænding om fordelingen af metal, blev kampen om 4. pladsen straks mere spændende. Karoline Hemmsen var i starten med i kampen om medaljerne, men måtte til slut se unge Astrid Marie Bjørn Sørensen smutte forbi sig i kampen om 4. pladsen.

ResultatPts.
1. Amalie DidriksenBoels-Dolmans Cycling Team63
2. Julie LethCeratizit WNT Pro Cycling Team40
3. Amalie Winther OlsenCykling Odense22
4. Astrid Marie Bjørn SørensenC.K. Aarhus-12
5. Karoline HemmsenCykling Odense-13
6. Kirstina Frida RysbjergAmager C.R.-157

Herrernes løb over 120 omgange, startede med et stort tryk fra IBT-Ridley Sydkysten, som satte sig tungt på den første spurt med Matias Gunnar Malmberg i front. Herfra lignede løbet en duel mellem Malmberg og Lasse Norman. Men hvis der tidligere på aftenens havde været tvivl om Lasse Normans styrke, blev tvivlen hurtigt gjort til skamme i pointløbet. Lasse Norman satte et så hårdt tryk på løbet i de første 60 omgange, hvor han vandt de næste 9 af feltets spurter, og kun lod maksimum point gå til enlige lykkerider. Malmberg kørte et flot løb, og fulgte langt hen af vejen Lasse Norman til dørs. Men der var tydeligt niveau forskel på de to, og halvvejs gennem løbet, måtte Malmberg sætte sig ned i feltet for at få luft, og dermed var kampen om guldet afgjort. Malmbergs havde dog scoret tilstrækkeligt med point i løbets første halvdel, at meget skulle gå galt før at sølvmedaljen ikke skulle være hans. Alt imens det lignede en afgørelse om guld og sølv, var kampen om bronze særdeles spændende. Da rytterne tog hul på løbets sidste spurt, kunne hele 7 ryttere stadig nå podiet nederste trin i et felt hvor hele 16 ryttere havde scoret point. Lokale Nils Lau Nyborg Broge var oven på flere flotte fremstød med i kampen om metal helt frem til sidste spurt, men måtte tage til takke med 4. pladsen og se holdkammerat, Robin Skivild, løbe med bronzemedaljen. Skivild havde scoret point jævnt gennem hele løbet, og da afgørelsen skulle findes, satte han selv tingene på plads med andenpladsen i sidste spurt bag aftenens vinder, Lasse Norman Hansen.

ResultatPts.
1. Lasse Norman HansenAlpecin Fenix75
2. Matias Gunnar MalmbergTeam IBT-Ridley Sydkysten41
3. Robin SkivildTeam AURA Energi – JS.dk24
4. Nils Lau Nyborg BrogeTeam AURA Energi – JS.dk14
5. Tobias Aagaard HansenTeam Fri BikeShop – Zealand13
6. Anders FynboTeam IBT-Ridley Sydkysten 12
7. Frederik ThomsenTeam AURA Energi – JS.dk11
8. Benjamin HertzBHS – PL Beton Bornholm11
9. Frederik WandahlTeam ColoQuick9
10. Arne BirkemoseTeam IBT-Ridley Sydkysten6
11. Jeppe Aaskov PallesenTeam ColoQuick5
12. Marcus Sander HansenBHS – PL Beton Bornholm3
13. Mads AndersenTeam Herning C.K. Elite2
14. Frederik Bjørn SørensenTeam NPV Carl Ras – Roskilde Jr.2
15. Frederik ErringsøTeam Herning C.K. Jr.2
16. Philip MathiesenTeam ABC Junior1
17. Jakob FrandsenC.K. Aarhus0
18. Sebastian JuulCykling Odense0
19. Ruben Zilas LarsenC.K. Aarhus0
20. Rasmus RauchCykling Odense0
21. Mathias Møller JørgensenTeam Herning C.K. Jr.0
22. Christoffer HeichCykling Odense-20
23. Lucas Norman GudeTeam IBT-Ridley Sydkysten-80