Fredag aften blev der endnu en gang kørt Gunnar Asmussens Æresløb på Aarhus Cyklebane. Hovedpersonen selv var i topform og leverede, i samarbejde med forfatteren til bogen “Gunnar Asmussen – Den Stille Mester” Ove Simonsen, anekdoter fra en fantastisk karriere.

Bogen kan naturligvis købes i vores webshop via dette link:
Gunnar Asmussen – Den Stille Mester

Gunnar Asmussen kunne eksempelvis fortælle at han til stadighed modtager breve med forespørgsler på autografer hver gang vi nærmer os et OL-år. Det siger lidt om hvilken status de Olympiske Lege har, og hvad de danske drenge og piger kan forvente hvis det skulle blive til et mesterskab ved sommerens OL i Tokyo.

Du kan læse mere om Gunnar Asmussens karriere via dette link:
Hall of Fame – Gunnar Asmussen

På banen blev der kørt løb for de mindste. Her var fire forskellige vindere af de fire løb.

Longest Lap
  • Udskilningsløb – Karla Toft Lehmann
  • Longest Lap – Sarah Tørring
  • Politi og Røvere – Røverne (Asger Olesen, Tobias Berling Sørensen)
  • Handikap – Tobias Berling Sørensen

I A-klassen var det de to banespecialister fra IBT – BH Carl Ras Anders Fynbo og Arne Birkemose som med en kombination af hurtighed og taktisk kløgt satte konkurrenterne til vægs.

I “Dagens Match” havde den unge Mathias Rix udfordret sin træner Michael Berling i fire discipliner. Omgang på tid, Forfølgelsesløb, og to sprinter-matcher. Samlet set vandt rutinen dog over talentet, og Michael Berling vandt samlet 3-1 over de fire afdelinger.

Komplette resultater kan ses her: Resultater