Kristensen / Christiansen Par nr. 4

Par nr. 4

Det sidste par på startlisten, er endnu et af de rutinerede par, med tidligere mange dobbelt DM medalje vinder, Claus Kristensen og den tidligere Junior VM bronze medajletager, Morten Christiansen.

Claus Kristensen er som vokset op på Aarhus Cyklebane, og netop på cyklebanen er det blevet til de største resultater. Gennem årene er det blevet til en lang række medaljer ved de danske mesterskaber, i favorit disciplinerne sprint og  1.000 meter på tid. I 00’erne var løbene på Aarhus Cyklebane domineret af de udenbys ryttere fra Odense og København, var Claus en af de få der formåede at tage kampe op. Efter flere flotte resultater, sluttede Claus i 2004 øverst på Aarhus Cyklebanes ranglist.

Morten Christiansen, var uden sammenligning Danmarks bedste amatør cykelrytter omkring år 00’erne. Det blev til en VM Bronze ved Junior VM i Cape Town 1997, et utal af danske og nordiske mesterskaber på cyklebanen samt mange store resultater i ind og udland på landevejen. I 2004 vandt Morten den hjemlige danske Post Cup, samt en lang række af store resultater udenfor landets grænser.

De to stærke ryttere har tidligere kørt løb sammen på Aarhus Cyklebane, og parret Kristensen og Christiansen får nu comeback sammen ved Gert Franks Æresløb 2015.

foto: Morten Christiansen
foto: Morten Christiansen, ved 6-dagsløbet i Moskva