Nr. 1 i Verden er Dansk!

Alex Rasmussen Verdens Bedste

Den internationale Cyklebane Union, UIV, har netop opgjort deres rangliste for vinterbanesæsonen 2014/2015. Øverst på denne liste over verdens bedste parløbsryttere, står danske Alex Rasmussen. Alex Rasmussen bliver den første dansker siden Jimmi Madsen i 1999/2000 til at tage titlen som verdens bedste parløbsrytter.

Sæsonen på de europæiske vinterbaner, har været en stor succes for Alex. Det er blevet til sejre i Ballerup 6-dages, med Michael Mørkøv, Bremen 6-dages, med Marcel Kalz, og det international parløb i Ballerup med Mark Hester. Derudover en 2. plads i Rotterdam 6-dages, med Michael Mørkøv, 3. plads i Berlin 6-dages og 4. plads i Ghent 6-dages, med Mark Hester. Derudover sluttede Alex som den næstmest scorende rytter på Aarhus Cyklebane, blandt andet efter 2. pladsen i Kay Werners Æresløb sammen med Martin Frank.

Alex sluttede med 330 point foran tyske Leif Lamparter og spanske David Muntaner, med hhv. 295 og 280 point. Længere nede på listen finder man de øvrige danskere; Mark Hester som nr. 10, Jesper Mørkøv som nr. 12, Michael Mørkøv som nr. 16 og unge Mathias Krigbaum som nr. 49. Yderligere resultater kan ses på UIV ranglisten.

Alex Rasmussen, der i disse dage er på træningslejr med sit hold Trefor – Blue Water i Spanien, vil kunne opleves på Aarhus Cyklebane i sæsonen 2015.

Podiet ved Kay Werners Mindeløb
Podiet ved Kay Werners Mindeløb