Ollerup Sall / Abel Jensen Par nr. 10

Par nr. 10

Formanden for Aarhus Cyklebane trækker selv i cykeltøjet når Johannes Ollerup Sall bliver den ene halvdel af par nr. 10, Johannes partner op med den stærke Morten Høeg Abel Jensen fra C.K. Aarhus.

Johannes Ollerup Sall, der som sagt normalt fungere som formand for baneudvalget i C.K. Aarhus, trækker stadig selv i cykeltøjet når der skal køres på Aarhus Cyklebane. Det er dog ikke kun på Aarhus Cyklebane, at Johannes sine folder. I fjor var Johannes en del af det Aarhusianske 4.000 meter hold, som vandt sølv ved de Danske Mesterskaber, og tidligere på året vandt Johannes baneløb i USA. På Aarhus Cyklebane er det også blevet til pæne esultater i år, da han ved Gunnar Asmussens Æresløb vandt det afsluttende parløb og tog sig af 2. pladsen i parløbet ved Niels Fredborgs Æresløb. Johannes makker bliver Morten Høeg Abel Jensen, der oprindeligt kommer fra mountainbiken, har i år udviklet sig til en af de stærkeste lokale rytter på Aarhus Cylkebane.

Jeg er lige kommet hjem fra 3 ugers højdetræningslejr i Østrig, så jeg føler mig klar til køre et godt Mindeløb“. Udtaler Johannes og forsætter: “Det bliver spændende at køre med Morten, han har udviklet sig kolossalt på banen i år. Han er egentlig “bare” en begynder i år, men køre i dag lige op med de stærke Københavnere til løbene, så jeg forventer mig meget af at køre med ham“.

Johannes Ollerup Sall / Morten Høeg Abel Jensen bliver par nr. 10 ved Kay Werners Mindeløb, præsenteret af Specialized.