Rasmussen / Helleskov Busk Par nr. 7

Par nr. 7

Verdens bedste parløbs rytter anno 2014/15 Alex Rasmussen og det seneste skud på den lange listen af danske vinterbanesævinterbane ryttere, Elias Helleskov Busk er par nr. 7.

Alex Rasmussen er Danmarks største bane navn de seneste 10 år, og den mest vindende overhovedet med 4 verdensmesterskaber og over 30 danske mesterskaber. Den forgangne vinter sluttede Alex øverst på den internationale rangliste for parløbsryttere. Alex vandt for en lille måned siden Kay Werners Mindeløb med hollænderen Christian Kos, har vundet rigtigt mange sejre på Aarhus Cyklebane, blandt andet sit første senior mesterskab tilbage i 2001. Nogen nærmere præsentation af den fynske raket er ikke nærmere nødvendig.

Den anden halvdel af par nr. 7, er et noget mere ubeskrevet blad. Helt unge Elias Helleskov Busk er allerede et kendt ansigt på Aarhus Cyklebane. Elias har været fast deltagere ved løbene siden 2013, hvor det blev til sejr i Erik Lindes Mindeløb. Senest sluttede Elias på podiet ved Kay Werners Mindeløb. Elias har denne vinter for alvor slået sit navn fast på den internationale parløbs scene, med den samlede sejr i UIV-Cuppen (amatørernes 6-dagsrangliste). Dette samtidigt med, at Elias har deltaget i flere af de professionelle 6-dagsløb denne vinter.

Par nr. 7 med Alex Rasmussen og Elias Helleskov Busk bliver aftenens helt store favoritter ved Gert Franks Æresløb.

foto: JuelFoto
foto: JuelFT.dk