Schneider / Vammen Par nr. 5

Par nr. 5

Den første udenlandske rytter er på plads i par nr. 5, når østrigske Florian Schneider danner par med Team WeBike – C.K. Aarhus rytteren Eskil Vammen.

Eskil Vammen, der i dag er blevet 32 år, debuterer i A klassen tilbage i 2006 har i hele sin cykel karriere kørt for lokale hold. De første år var det i Cycling Aarhus, og efter samlægning med A.C.K., C.K. Aarhus. Udover at være rytter, er Eskil selv meget aktiv i klub arbejdet i C.K. Aarhus, hvor Eskil er idemand og skaber af den aarhusianske elite satsning, Team WeBike – C.C. Aarhus. Eskil er som rytter kendt som ærgærig fighter, som altid giver sig 200%.

Som makker til Eskil, har Aarhus Cyklebane valgt den østrigske “altmuligmand” Florian Schneider. Florian der til dagligt cykler for C.K. Aarhus, er kendt som en særdeles stærk banerytter. Gennem de seneste sæsoner har Florian slået sig fast som en af de bedste ryttere på Aarhus Cyklebane via sin gode spurt og taktiske forståelse. Så sent som ved Jørgen Leths Æresløb, havde Florian kørt sig frem til 1/4 finalerne før regnen satte ind.

Det bliver spændende at følge par nr. 5 ved Gert Franks, og hvorvidt de kan drille top parene ved hård fight.