Par nr. 8

Den belgiske trikolore giver comeback på Aarhus Cyklebane til den stærke fynbo, Kasper Linde, når han kører sammen med den tidligere VM sølvvinder og nr. 3 fra Gunnar Asmussens Æresløb, Matias Greve.

Kasper Linde er ud af den stærke odenseanske “cykel skole” under Claus Rasmussen, og var en del af det rene Odense hold som blev danske mestre i 2002. Siden har Kaspers cykel karriere bærret stærkt præg af Kaspers evner som luksus hjælperytter, den såkalde “domestic”. Noget som tiden hos Odense energi, Glud & Martrand / Cult Energy og seneste Riwal Pro Cycling er et tydeligt bevis på. På trods af tilværelse som hjælper, har Kasper stadig leveret resultater på højeste niveau. En lang række DM medaljer på cyklebanen, det jysk/fynsk mesterskab i gadeløb 2010, sølv ved det danske mesterskab i gadeløb 2015, sejr i den tyske forårsklassiskker “Rund um den Huttnerberge”.

Den anden halvdel af par nr. 8, finder vi den tidligere VM sølvvinder Matias Greve fra Odense. Matias var et af de største talenter i junior tiden sammen med Lasse Norman og Sebastian Lander. Desværre måtte Matias alt for tidligt indstille karrieren, men han gjorde comeback i fjor. Her på banen kunne vi se Matias kvaliteter, hvor det blev til 3. Pladsen i Gunnar Asmussens Æresløb.

De to fynske ryttere udgør en god blanding af en uopslidelig diesel motor og den spurt stærke sprinter, et perfekt match i par nr. 8.