Schwartz / Mørkøv Par nr. 1

Par nr. 1

Årets stærkeste par på Aarhus Cyklebane har klart været Frederik B. Schwartz og Jacob Mørkøv, de to ryttere kommer til Gert Franks Æresløb for at vinde.

Sammen vandt de to ryttere det afsluttende parløb ved Niels Fredborgs Æresløb, her var de så overlegende at de vandt samtlige spurter og reelt set aldrig presset i forhold til den endelige sejr. Seneste ved Kay Werners Mindeløb var de med omkampen om sejren, men måtte nøjes med den ærgerlige 4. plads. Den forgangne vinter slog begge ryttere deres navn fast som stærke 6-dagsryttere. Jacob, der er den yngste bror i cykel dynastiet Mørkøv, afsluttede sæsonen med at vinde det københavnske amatør 6-dagsløb, et løb Frederik undervejs havde ført. Frederik sluttede på samlede 3. plads i amatør 6-dagsløbet i Berlin.

Det er to særdeles dygtige parløbs ryttere vi endnu engang for lov at se på Aarhus Cyklebane, og to ryttere der altid er garant se værdigt cykelløb. Par nr. 1, Frederik B. Schwartz og Jacob Mørkøv, går direkte ind som favoritter til dem endelige sejr ved Gert Franks Æresløb.