Vammen / Hjørngaard Par nr. 15

Par nr. 15

Det første lokal par er klar til at gøre deres entre ved Kay Werners Mindeløb. Eskil Vammen og Martin Wang Hjørngaard begge Team WeBike – C.K. Aarhus, tørner ud sammen i par nr. 15 præsenteret af WeBike og C.K. Aarhus.

Martin Wang Hjørngaard, der med sine 34 år er en sædeles rutineret herre. Martin debuterede i den bedste landevejs klasse herhjemme helt tilbage i 2006, men kørte sit første løb på cyklebanen tilbage i juni måned. “Martin har altid været god til at køre cykelløb, og med den flotte kørsels ved Niels Freborgs Æresløb, hvor han kørte sig ind på den samlede 3. plads foran flere stærke bane navne, var der ingen tvivl om at han er klar til store løb her på banen“.

Eskil Vammen, er idémanden bag og skaberen af C.K. Aarhus’ Elite satsningen, Team WeBike – C.K. Aarhus, og kendt som en sand fighter som altid giver sig 200 %. Eskil, som også kørte sin første sæson i danske Elite klasse tilbage i 2006, fik sin debut på Aarhus Cyklebane i 2014, netop ved Kay Werners Mindesløb. Her knuste Eskil alt modstand i den individuelle omniums klasse, og blev for sin imponerende kørsel udtaget til at deltage i parløbet ved Jørgen Leths Æresløb.

Selvom de to ryttere er relativt uprøvede i baneregi, betyder dog ikke at de er helt grønne på den skrå cement. “På trods af deres status som Elite ryttere i C.K. Aarhus, fungere begge som trænere i landevejs afdelingen. Som et supplement til deres landevejs træning, følger både Martin og Eskil ugentligt banetræningen. Derfor ved vi også hvad de kan, og vi så allerede sidste år hvor stærk Eskil var på banen og i år er det så Martins tur til at imponere“.

Par nr. 15, præsenteres af WeBike.

Foto: BS Sports & Media
Foto: BS Sports & Media