van Beethoven / Michels Par nr. 8

Par nr. 8

Det første par uden dansk deltagelse bliver par nr. 8. De to unge ryttere Matthias van Beethoven og Killian Michiels, udgør et rent belgisk par nr. 8.

Killian Michiels, har netop deltaget ved de europæiske mesterskaber i Athen, er Belgisk mester i Scratch og sluttede på 3. pladsen ved amatør 6-dagsløbet i Berlin. Sammen med danskeren Frederik Schwartz var han ikke langt fra at vinde det Københavnske 6 dagsløb. Ved Kay Werners Mindeløb daner Killian par med Matthias van Beethoven. Matthias sluttede på 2. pladsen i Berlin, og vandt det før omtalte løb i København med en anden dansk rytter, Jacob Mørkøv. Fornyligt er det netop blevet til sejr i Ludwigshafen 6-tages Nacht med en tysk makker. I fjor blev de sammen, nr. 3 ved de belgiske mesterskaber i parløb, et løb som det belgiske verdensklasse par, Kenny de Ketele og Jasper de Buyst vandt.

Sportschef Michael Berling fortalte kort om de to belgiere: ”Jeg talte med Kenny (red. De Ketele) og det var faktisk ham som anbefalede de to unge drenge. Deres resultater taler for sig selv, de kommer med stor kvalitet, og kan være det næste belgiske vinterbane par. De har gennem denne vinter kørt med forskellige partnere fra løb til løb, alligevel har de leveret resultater hele vinteren, de danske ryttere får hård modstand ved Kay Werners Mindeløb af det Belgiske par”.

van Beethoven / Michels
van Beethoven / Michiels