Tilbud

Cikkel X Aarhus Cyklebane T-Shirt

kr.300,00

  • Designet og trykt i Danmark
  • 100% økologisk bomuld.
  • Fairtrade certificeret
  • 180g/ m² kraftig bomuld.
  • T-shirt med almindelig unisex pasform (se størrelsesguide for korrekt størrelse)

 

Varenummer (SKU): cikkelxaarhus Kategori:

Beskrivelse

Hos Aarhus Cyklebane er vi stolte af vores samarbejde med CIKKEL Copenhagen. Med kollektioner som blandt andet hylder Jørgen Leth, og den umulige time – timerekorden, deler vi en passion for cykelsportens helligste kulturarv.
 
Derfor er det oplagt at Cikkel Copenhagen og Aarhus Cyklebane nu kan præsentere næste skridt i vores samarbejde, Cikkel X Aarhus Cyklebane T-Shirten.
Med et fantastisk smukt design som hylder Aarhus Cyklebanes særlige æstetik, de smukke sommeraftner og de legendariske striber. Og hvem bedre at citere på T-Shirten end Mr. Aarhus Cyklebane, selveste Hr. Jørgen Leth.
 
Hver gang du køber en Cikkel X Aarhus Cyklebane T-Shirt støtter du kampen for en ny indendørs cykelbane i Aarhus med 50,- kroner.
 
Lige nu kan de købe trøjen i pre-sale for kun 300,- kroner.

Tilbuddet løber helt frem til den officielle lancering den 1 august 2024, hvor trøjerne går i handlen hos Cikkel Copenhagens forhandlere.

(Trøjerne forventes leveret så alle der har købt en trøje kan afhente den i forbindelse med Gert Franks Mindeløb, 7 august 2024, eller få den tilsendt umiddelbart derefter).

Yderligere information

Størrelse

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Du kunne også være interesseret i...