Årets sportsnavne i Aarhus

DM Festen

Efter et særdeles flot 2017 er hele to af Aarhus Cyklebanes aktive i år nomineret i to kategorier ved årets DM fest i Aarhus.

Årets Idrætsudøver – Mr. Pokalen

Rasmus Søgaard, der er sluttet på andenpladsen ved de seneste to Grand Prix’er, er i år nomineret til årets idræts udøver i Aarhus kommune. Søgaard, der også vandt DM medalje i de olympiske discipliner sprint og holdløb på banen, er primært nomineret på baggrund af sine enestående resultater på mountainbiken. Her vandt Søgaard både verdens-, europa- og Danmarksmesterskabet i MTBO. I 2018 kommer vi både til at opleve den stærke Aarhus rytter på banen i Aarhus, og på landevejen for det lokale Elite Team AURA Energi – C.K. Aarhus.

Årets Talent

Johan Tiedemann Langballe bragede igennem lydmuren da han blev dobbelt Danmarksmester på Aarhus Cyklebane tilbage i 2015, og siden er det kun gået fremmad. I 2017 havde Johan en fantastisk sæson, hvor han med sejren i den belgiske forårs klassiker Kuurne-Bruxelles-Kuurne indtog første pladsen på verdensranglisten. Johan havde som vejkaptajn en stort aktie i danske holds store succes ved årets VM i Norge, hvor det blev til guld. I 2018 stævner Johan ud for Bjarne Riis’ Team Virtu Cycling.

Begge priser uddeles lørdag aften ved årets DM Fest for aktive i Aarhus.