Dansk Sejr i USA

I disse dage, er formanden for Aarhus Cyklebane, Johannes Ollerup Sall, i Californien USA, for at scoute ryttere til den kommende sæson. Dette førte til et besøg på Hellyer County Park Veledrome, i Santa Clara i det nordlige Californien.

Johannes varmer op, før løb på Hellyer Velodrome, Santa Clara, Californien, USA.
Johannes varmer op, før løb på Hellyer Velodrome, Santa Clara, Californien, USA.

Men bare fordi man er ude og lede efter potentielle emner til Aarhus Cyklebane, betyder det ikke, at man ikke selv kan tage sig af pokalerne. Ved onsdagens aftensløb på Hellyer County Park Velodrome deltog Johannes i Elite klassen (Pro 1/2/3). Løbsprogrammet for Eliten bød på et scratch, point samt et spurtløb. I scratch løbet, var Johannes kommet på bagkant, og måtte selv lukke op til 6 udbryder. I det han fangede de 6 i front, forsatte han direkte forbi. Desværre for håbet om en sejr, kom to af udbryderne igen, og passerede Johannes på selve målstregen og han måtte tage til takke med 3. pladsen. I pointløb angreb Johannes tidligt med én anden rytter. De to ryttere sad i udbrud i hele 3/4 af løbet, inden de til sidst kunne hente feltet med en omgang. I den afgørende spurt, var Johannes sin udbrudskollega for stærk, og kunne dermed løfte armene til årets første sejr. Aftens sidste løb, et spurtløb over 7 omgang, førte ikke et resultat med sig.
Det var en tydelig tilfreds Johannes der kunne berette fra USA: “Det er altid sjovt at køre løb nye og spændende steder, og så er det selvfølgelig ekstra sjovt at køre med om sejren“.  Til hvorvidt der er lavet aftaler med nye ryttere, var Johannes noget mere hemmelighedsfuld: “Uanset hvor man kommer hen, er der altid et par stykker, som kører stærkt. Men jeg har stadig et par besøg planlagt herovre, før kan jeg ikke sige mere”. Om det bliver til kontrakter med amerikanske ryttere, må derfor stå hen i det uvisse.

Johannes før start på Hellyer Velodrome, Santa Clara, Californien, USA.
Johannes før start på Hellyer Velodrome, Santa Clara, Californien, USA.