Kombi-løbserie i Ballerup

DBC – Ballerup SuperArena

Aarhus Cyklebane har kun lige skudt sæsonen af, mens man i Odense og Ballerup er klar til at åbne dørene for vintersæsonen. I Ballerup laver den banedrivende klub, DBC, en ny og spændende løbsserie for det bredden. Den nye løbsserie, som DBC selv kalder: Kombistævner, består af fem løbsdage, hvor der hver gang køres i både Masters klasserne og børne & ungdomsklasserne. Dermed bliver løbsserie en erstatning for den tidligere Master Cup, men desuden en ny mulighed for børne- og ungdomsryttere for at køre løb på et højt niveau, og dermed kunne forberede sig til deltagelse i normale DBC-stævner i fremtiden.

Der bliver fem stævner i løbet af sæsonen på følgende datoer:

  • Fredag d. 27. oktober
  • Søndag d. 19. november
  • Torsdag d. 7. december
  • Søndag d. 7. januar
  • Lørdag d. 24. januar

Til de enkelte stævner vil rytterne i de respektive klasser  blive inddelt i A, B og C klasser efter niveau. Der vil være mindst tre løb i hver klasse per gang, og samtlige afdelinger bliver afsluttet med et parløb for hhv. børne og ungdom og master. B & U vil være et afsluttet løb for hver afdeling, således at der kan rykkes rundt mellem klasserne mellem hver afdeling, hvorimod der hos Masters kører som en løbende Cup. Som noget nyt vil parløbet også være en selvstændig Cup, hvor man får individuelt point således, at det bliver muligt at samle point selvom man har skiftende makkere.

B&U-ryttere skal benyttes DBC’s tilmeldingssystem via www.dbc-cykelbanen.dk, og skal derfor oprettes som ryttere i systemet. Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til DBC kontor. Når man er oprettet så vil der være tilmelding (og betaling) til hvert enkelt stævne. Efter at man er oprettet som rytter, vil man blive tildelt den klasse man skal køre i. Masters tilmelder sig ved hele balladen ved at skrive en mail til kontoret (dbc@cykelbanen.dk) med en info om hvilken klasse man ønsker at køre i samt hvem man vil køre med som parløbsmakker.

Prisen for B&U ryttere bliver 40,- pr. afdeling, hvorimod masters betaler 400,- for hele serien, og derfor IKKE behøver at tilmelde sig de enkelte afdelinger.

Et super initiativ fra DBCs side, som vi på Aarhus Cyklebane håber rigtigt mange masters og B&U ryttere fra hele landet vælger at deltage i, både som kompetence udviklende men også som social samvær.