Regn aflyser By-Kampen

By Kampen

Den prestige fyldte By-Kamps pokaler bliver stående i Odense, eftersom regnen tvang arrangørerne til at aflyse aftenens stort anlagte by match mellem Aarhus, Odense, København og Hamburg.

Et skybrud over det østjyske fik sat en stopper for årets By-Kampen flere timer inden den skulle være skudt i gang. Det er endnu uvist om hvorvidt der bliver fundet en alternativ dato til at gennemføre den aflyste By Kamp, eller om Odense kan beholde pokalen til næste år. Det var det også en ærgerlig formand (red. Johannes Ollerup Sall) der måtte erkende, at det nu engang er en af betingelserne ved en åben cyklebane.

Det er rigtigt ærgerligt, når man har engageret ryttere fra udlandet og de øvrige danske baner, at man må bede dem køre hele vejen hjem igen. Men det er nu engang de forhold vi laver cykelløb under på Aarhus Cyklebane, og de gode sommer dage er banen uden sammenligning Danmarks hyggeligste. Men der er tvivl om at vi ikke har råd til for mange af disse aflysninger på cyklebanen, hvis vi skal blive ved at udvikle banesporten i Aarhus“.