Der er forår i luften, og det kan kun betyde én ting – sæsonen skal indledes på Aarhus Cyklebane.

I de seneste sæsoner har vi afsluttet med Gert Franks Æresløb, og det var også planen for i år. Gert Franks alt for tidlige død i starten af året medførte beslutningen om at fremrykke det nu omdøbte Gert Franks Mindeløb til sæsonåbner.

Således på baggrund af sørgelige omstændigheder er vi nu klar til at byde ryttere og publikummer velkommen til årets første stævne.

Traditionen tro skal eliten dyste i Gert Franks egen parade-disciplin derny-pace, og vi får besøg af europas dygtigste derny-korps som i øvrigt havde Gert Frank som en af pacerne helt ind til hans bortgang. Der bliver benzin-os og motorlarm når maskinerne og rytterne drøner rundt på banen med hastigheder helt op til 85 kilometer i timen. På ryttersiden kan de Aarhusianske tilskuere se frem til flere stærke lokale ryttere, som Jakob Frandsen, Rasmus Søgaard og Nils Lau Nyborg Broge.

Udover elitefeltet vil der også blive kørt cykelløb for de øvrige licens-klasser. Her skal rytterne dyste i forskellige omnium-discipliner, for til sidst at kåre en samlet vinder.

Til de sultne tilskuere er det værd at bemærke at sprint-grillen igen i år serverer frankfurtere og pølsebrød lige fra grillen, og også byder på noget at skylle ned med. Derudover vil Pandekagekompagniet være til stede, og byde på pandekager både til det sultne og det søde køkken.

Billetter kan købes til halv pris hos Ticketmaster.dk og sæsonkort kan bestilles i webshoppen på AarhusCyklebane.dk